4×4 en daktent

reizen in europa

Wij delen graag onze kennis en inspireren jou tot de mooiste reizen, ook als dat tijdelijk even niet kan!

Heb jij ook het idee dat er nog zoveel te ontdekken is? Dat er nog een hele wereld te zien is? Dat denken wij ook, vooral met een 4×4 en daktent is er zoveel te ontdekken. Heerlijk tot rust komen in de natuur en toch veel avontuur door het offroaden. Een mooie combinatie vinden wij – Bram, Melanie & Kay -. Daarom delen we graag onze kennis en inspiratie. Ook op tijden dat het reizen niet zo makkelijk is.

Download onze gratis wereldkaart: Maak je eigen bucketlist

Op tijden dat je niet aan het reizen bent of kunt is het fijn om toch bezig te blijven met mooie reizen die je wilt maken. Al jaren doen wij dat door een wereldkaart in combinatie met een bucketlist. Dit geeft meteen een duidelijk doel. Daarom hebben we een eigen ontwerp die je gratis kunt downloaden om tijdens tijden van niet reizen toch met reizen bezig te zijn.

Avontuurlijk reizen lifestyle-magazine

In dit magazine staan allerlei verhalen die aansluiten op avontuurlijk reizen met een 4×4 en daktent. Het gaat over wildkamperen, eten op reis, daktenten, reisgadgets en nog veel meer. Het magazine is nu te bestellen, er is meer dan 100 pagina’s aan avontuurlijk reizen inspiratie!

Avontuurlijke reisshop

Een compleet eigen lijn in stijl van het reizen. T-shirts, hoodies, sieraden, reservewielhoezen en rugzakken. Alles is in het teken van het avontuurlijke reizen.

Check nu snel de exclusieve collectie!

 

Ons reisleven

Wij hebben een avontuurlijk en reizend leven, niet één lange wereldreis en dan weer het normale leven in stappen. Maar reizen is ons leven. We leren graag anderen hoe wij zoveel reisvrijheid hebben gecreëerd voor ons zelf. Wil je met ons digitaal meereizen? Volg ons dan op polarsteps!

De laatste Blogs

Wat kunnen we leren van deze periode leren als reiziger?

Wat kunnen we leren van deze periode leren als reiziger?

Meestal gaan we op reis om avonturen te beleven en indirect levert dat onzekerheden op. Je weet niet hoe je dag gaat lopen, je weet niet wat je mee gaat maken en je weet niet hoe de reis zal eindigen. Dit alles maken we nu ook in ons dagelijks leven mee. Toch kunnen...

Als je fysiek niet kunt reizen, wat dan?

Als je fysiek niet kunt reizen, wat dan?

Tijden dat je even niet kunt reizen... Daarin leven we nu. Misschien ben je zelfs nog vollop bezig met terug komen van een fantastische reis. Of misschien heb je vrienden, kennissen of familie die aan het reizen waren en nu terug moeten komen. Wellicht stond je op het...

Waarom een 4×4 en daktent reis zo anders is

Waarom een 4×4 en daktent reis zo anders is

Er zijn zoveel verschillende manieren van reizen en vakantie vieren. Waar een 4x4 en daktent reis een avontuurlijke variant is. Uiteindelijk kun je voor jezelf bepalen wat je het leukste vindt. In deze blog gaan we in ieder geval uitleggen wat nou het verschil is met...

 

Wij Zijn Bram, Melanie & Kay

 

Wij verkochten ons huis, lieten een tiny house bouwen en gaan reizen met onze 4×4 en daktent. We hebben ons leven rigoureus om gegooid om meer te gaan reizen en voor meer avontuur. We zullen wel regelmatig in Nederland zijn en daarvoor hebben we ons tiny house laten bouwen. Je zult hier op de website voornamelijk nog onze reispassie en ons avontuur voorbij zien komen. Wil je meer informatie over ons tiny house en hoe dat verlopen is dan kun je op onze tiny house pagina kijken. Wel willen wij ons nu meer richten op het reizen en het avontuur en niet meer op het tiny house. Dus wil je meer informatie over onze reizen, de manier van reizen en onze producten dan kun je altijd contact opnemen.

Bekend van

Inmiddels hebben we al vele verhalen verteld over onze levensstijl. Daardoor hebben we leuke verhalen verteld en kan het zijn dat je ons inmiddels kent van verschillende mediakanalen zoals radio, krant en online blogs en magazines. En nu ook van tv! Kijk al onze interviews terug op onze media-pagina.

Ons in je mailBox ontvangen en niks missen?

Schrijf je dan hier in

 

of Volg ons avontuur op social media