Tijden dat je even niet kunt reizen… Daarin leven we nu. Misschien ben je zelfs nog vollop bezig met terug komen van een fantastische reis. Of misschien heb je vrienden, kennissen of familie die aan het reizen waren en nu terug moeten komen. Wellicht stond je op het punt om weg te gaan. Allemaal situaties die we niet hadden voorzien, maar waar we nu toch mee moeten dealen.

Ondertussen hoeven we natuurlijk niet stil te zitten en kunnen we nog steeds bezig zijn met reizen. Alleen dan vanuit huis. Iets wat wij al jaren gebruiken om onze reizen te plannen is een bucketlist wereldkaart. Daarop staan foto’s waar we graag nog heen willen en staan lijnen van de reizen die we al gemaakt hebben. Deze wereldkaart staat op een plek waar we hem iedere dag weer opnieuw zien. Sterker nog we zien hem als we binnenkomen. Nou is dat in een tiny house natuurlijk makkelijk een plek te vinden waar je zo’n wereldkaart neer kunt zetten zul je denken. Maar toen wij nog in ons koophuis woonde deden we dit niet anders. In de keuken (waar wij vaak waren) hadden we een magneetbord waar we altijd foto’s op hadden hangen met de reizen die we wilden maken.

Daarom willen we nu ons ontwerp van een eigen bucketlist wereldkaart nu gratis met je delen. Zodat je ondanks deze tijd toch lekker bezig kunt zijn met reizen. Zoek foto’s online van plekken waar nog heen wilt en bedenk een volgorde van de reizen die je wilt maken. Zodra het weer mogelijk is om te gaan reizen kun je meteen datums gaan plannen. Gaan wij ook doen op het moment dat het weer kan 😉

Print hem daarna uit en ga je plan maken. Zoek mooie foto’s op op internet en zet deze erop met paint of andere creatieve knip en plak programma’s. Of print de foto’s apart uit en prik ze erop door aan de achterkant een stuk kurk te plakken of hang hem op een magneetbord. Ben zo creatief als je wil.

Heb je de wereldkaart op een mooie plek weten te zetten, kijk er dan iedere dag even naar en waan jezelf alvast op reis. Bedenk je even kort wat je gaat bekijken, wat je wil meemaken op die reis. Veel reisplezier 😉

Ons in je mailBox ontvangen en niks missen?

Schrijf je dan hier in

 

of Volg ons avontuur op social media