HeB jij ook de droom meer te willen reizen?

Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij gaan je helpen, begin hier met het downloaden van ons ebook naar een reislustiger leven.

We krijgen regelmatig reacties terug op ons ebook zoals: “Wauw wat een mooi ebook Bram en Melanie! Ik ga jullie website delen met vrienden die hier ook iets aan hebben. Het heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik echt wil in mijn reisleven. Dank je wel!”

Je heBt niet meer geld nodig

Vaak wordt ons vertelt dat je een hoger inkomen nodig hebt om je dromen waar te maken zoals reizen. Maar wat heb je op reis nou eigenlijk nodig?

Daarom gaan we je in ons ebook uitleggen over onze methode minimaliseren om te maximaliseren.

Nadat je het ebook gelezen hebt en de vragen hebt beantwoord weet je wat voor reisleven je wil hoeveel geld je daarvoor nodig hebt.

Dan kun je echt gaan bouwen aan een reisleven.

Vakantie

Ieder jaar kijkt iedereen weer uit naar de vakanties. We reizen massaal de hele wereld rond in de zomer. Maar hoe zou het zijn als je altijd kan reizen, wanneer je maar wilt? Daarvoor moet je de juiste keuzes maken en hoef je echt geen hoog salaris te hebben om meer te kunnen reizen.

Kijk jij ook altijd zo uit naar de vakantie periode? Dan is er werk aan de winkel!

Wij kwamen daar ook achter…

 

Nadat wij elkaar leerde kennen kochten we een huis en na 5 jaar in het huis te hebben gewoond dachten we willen we dit altijd blijven doen? Fulltime werken om onze kosten te betalen en maar 1x per jaar 3 weken op vakantie? De andere vrije dagen werden besteed aan het huis bijhouden en in december aan de familie. Wij besloten uit de rat-race te stappen. Ons leven compleet om te gooien.

We verkochten ons huis

Bouwden een tiny house

En gaan reizen met onze 4x4 en daktent

We minimaliseerden om te maximaliseren

We merkten om ons heen dat veel mensen bewondering voor onze verandering hadden. Daarom willen we graag anderen helpen om los te laten. Want dat is wat je moet doen als je meer wil reizen. Van veel dingen afscheid nemen. Dat is niet makkelijk want veel heeft het met mindset te maken. Dingen die je overigens wel kan leren van ons.

“Als we waren gemaakt om op 1 plek te Blijven hadden we wel wortels”

– Bram & Melanie –

EBook:

De route naar een reislustiger leven

Download het ebook nu, je kunt het overal lezen, telefoon, laptop en ereader!

Het ebook is een lees en werkboek. Informatie en vragen die je jezelf kan stellen. We zullen je op de hoogte houden met tips om meer te reizen, mocht je dat niet meer willen kun je altijd weer uitschrijven. Schrijf je hieronder in om het ebook te ontvangen.

Wil jij ook uit die rat-race?

Verlang je naar meer reizen?

Verlang je naar meer avontuur?

Wil je je niet rot werken en pas met je pensioen op reis gaan?

Wij ook niet, we helpen je graag!

“echte avonturen kun je niet downloaden”

– Loesje –

Lees het eBook waar en hoe je wil!

Het is een pdf bestand dus ook te lezen op een ereader. Lees nu jouw route naar een reislustiger leven.

ook meer reizen in je leven?

 

of Volg onze offroad route op social media