Jaaa, the word is out! Het magazine waar we maanden aan hebben gewerkt is af. We zijn daarom de laatste tijd wat meer achter de schermen bezig geweest. Maar nu is het dan eindelijk zo ver. Na heel veel woorden schrijven, bladzijdes opmaken en detailwerk is het magazine af en kun je het bestellen.

Het is een digitaal magazine geworden zodat je het magazine altijd met je mee kunt nemen. Als je het magazine besteld krijg je meteen een betaallink in je mailbox en kun je het magazine meteen downloaden. Binnen een paar minuten dus gepiept, dus je hoeft niet te wachten op een verzending.

Het magazine staat vol met avontuurlijke tips, persoonlijke verhalen van Bram en Melanie. Tips over 4×4 en daktent kamperen, mooie kampeerplekken én recepten die makkelijk te maken zijn onderweg. Want gezond op reis en gezond weer terug is ook minstens zo belangrijk. Het magazine heeft meer dan 100 pagina’s en bevat ook echt veel tekst.

Binnenkort gaan we het magazine echt lanceren bij een open dag van… Daktent.nl. Daktent.nl gaat namelijk hun Experience Center openen en daar zijn wij bij! Er komt een inkijkexemplaar bij Daktent.nl te liggen en daarom zijn we  zondag 2 februari (van 10.00 tot 16.00 uur) in Baarn te vinden waar de opening is.

Wil je ons dus even ontmoeten, spreken of door het magazine heen bladeren? Dan ben je van harte welkom om ook naar de opening te komen. Spreek ons vooral even aan. Of ben je benieuwd naar allemaal verschillende daktenten? Dan kun je op deze dag jezelf ook laten informeren om te kijken welke daktent het beste bij jou past. Er zijn mogelijkheden tot huren én kopen bij Daktent.nl dus laat je vooral informeren.

Ben je nu al benieuwd naar het magazine en wil je het meteen aanschaffen dan kun je hieronder het magazine bestellen.

magazine, offroaddog, wildkamperen, europa, avontuurlijk, avontuur, toyota, landcruiser, 4x4, offroad, overland, daktent

Ons in je mailBox ontvangen en niks missen?

Schrijf je dan hier in

 

of Volg ons avontuur op social media