Digitaal magazine:

Avontuurlijk reizen lifestyle magazine

Veel mensen hebben een 4×4 met daktent maar benutten het avontuur niet volledig.

Ze durven niet alleen routes te rijden en vinden het moeilijk om alle zekerheden los te laten, ze slapen op campings en vinden het lastig om niet te weten waar ze de volgende nacht gaan slapen als ze willen wildkamperen.

Wij vinden het leuk om mensen hiermee te helpen. Want alles is te leren. Soms heb je skills nodig en soms heb je gewoon informatie nodig om het avontuur nog meer te pakken. En heel soms heb je die kick onder je kont nodig om het gewoon te gaan doen 😉

Daarom hebben we een magazine gemaakt waarin we veel kennis delen waar je routes kunt rijden, welke wij zelf al eens gereden hebben en waar we in het wild hebben geslapen met onze 4×4 en daktent.

Waar kan ik wildkamperen?

Veel mensen met een 4×4 en daktent slapen ‘s avonds weer op een camping. Ze vinden het moeilijk om niet te weten waar ze de volgende nacht slapen en weten niet wat de regels zijn in elk land van wild kamperen. 

Daarom hebben we in het magazine de regels van ieder land erin gezet en hebben we een wereldkaart waar slaapplekken op staan. Omdat het magazine interactief is kun je op de wild kampeerplekken klikken en kom je op een route uit waarmee je naar de plek kunt navigeren. We beschrijven ook hoe je zelf wild kampeerplekken kunt zoeken en welke apps daarvoor handig zijn. Genoeg informatie dus om jezelf mee voor te bereiden én het magazine digitaal mee te nemen op je volgende trip zodat je alle informatie dicht bij de hand hebt.

Laat jezelf niet tegenhouden en zoek het avontuur op met je 4×4 en daktent

In het magazine vind je ook:

 

– 20 recepten die je makkelijk op reis kunt maken met producten die minder snel bederven, zonder dat je hoeft in te leveren op smaak.

– reisartikelen erin gezet die je leven op reis een stuk makkelijker maken

– boeken die je kunt lezen om meer informatie en kennis te krijgen

– 5 manieren om fit te blijven op reis

– apps die je leven makkelijker maken op reis

 

Doormiddel van dit magazine wat we ieder jaar updaten kun je je voorbereiden op je volgende reis en krijg je alle informatie die je nodig hebt om met je 4×4 en daktent het avontuur te gaan benutten wat je hebt met deze combinatie.

Bestel hier het avontuurlijk reizen lifestyle magazine!

Het magazine is compleet met beeldmateriaal en linkjes naar waar je bepaalde producten kunt krijgen. Het magazine is digitaal en daardoor meteen te lezen en makkelijk mee te nemen op reis. Kun je sommige informatie tijdens je reis makkelijk terug vinden.

Het is ons doel jou zoveel mogelijk het avontuur te kunnen laten opzoeken met de kennis die je nodig hebt. Het magazine is hier één onderdeel van.

Pak nu het avontuur met je 4×4 en daktent en bereid je voor op je volgende reis met ons avontuurlijk reizen lifestyle magazine.

€ 14,95 voor alle inspiratie en tips!

Schrijf je hieronder in voor het magazine! Je krijgt dan een mail met een betalingslink en daarna kun je meteen het magazine downloaden.

Het magazine gelezen en een recensie achter laten? Heel graag!

We stellen het zeer op prijs als je een recensie achter wil laten voor anderen. Je kunt dit doen via onze socials maar ook via google. We horen graag welke informatie je het meest interessant vond!