Wat voor ons heel belangrijk is dat we ons zelf regelmatig afvragen of we iedere dag blij zijn met hoe we ons leven leven. Ook al zouden we een miljoen hebben dan zouden we nog hetzelfde leven. Daarom willen we een blog besteden in waarom we ons verhaal zo groot willen delen.

Er zijn heel veel voorbeelden van mensen die “succes” hebben in hun leven. Bij het woordje succes heb je waarschijnlijk al iemand in je hoofd die een dure auto rijdt, een ondernemer die zelf zijn tijd indeelt. Die in een groot huis woont en veel van huis is omdat ze en veel werken maar ook veel reizen. Allemaal luxe reizen met het vliegtuig en zo luxe als maar kan. Dit is zo’n standaard voorbeeld geworden vinden wij. Dat wij het belangrijk vinden om ook hier een tegen geluid aan te laten horen.

Waarom zou iemand het beter voor elkaar hebben met al die dure spullen en reizen terwijl het ook veel goedkoper kan. Niks tegen dure reizen want als je daar blij van wordt dan moet je dat lekker doen. Maar wat wij zien is dat het zo standaard wordt om op een bepaalde dure manier te leven als er geld genoeg is. Wat wij ons heel erg voorhouden is dat wij ook op een veel goedkopere manier eigenlijk een zelfde leefstijl kunnen creëren. Hoe? Heel simpel, kleiner wonen en goedkoper reizen. Weinig maandelijkse kosten waardoor we meer over houden. Wij hadden gewild dat we zo’n voorbeeld hadden gezien op jongere leeftijd. Gelukkig hebben we krachtige keuzes gemaakt en ons leven in 2 jaar omgegooid. Zo worden we toch nog heel snel financieel vrij, waar iedereen naar snakt. Want als je financieel vrij bent kun je je leven indelen zoals jij dat wil. Meer bij je vrienden en familie zijn en meer van de wereld zien. Alles op de manier hoe jij dat wil.

Daarom hebben we ook ons ebook geschreven en een online training gemaakt die je na laat denken over vragen die anderen je nooit stelden. Hoe zou jou leven eruit zien als je financieel vrij was? Zou je dan echt blijer worden door een groter huis te nemen? Of zou je dan echt blijer worden van die dure auto? Of zou je meteen minder gaan werken om je tijd maximaal te besteden aan vrienden, familie en reizen? Hoe meer kosten je hebt per maand hoe meer geld je per jaar nodig hebt om financieel vrij te worden. Besef jezelf dat met iedere uitgave die je doet. Vooral spullen kopen we zonder er bij na te denken. Maar doe dat eens een tijdje. Schrijf je anders in voor ons ebook en geef antwoord voor jezelf op de vragen die we daarin stellen. Elke stap die je neemt is een gevolg van hoe je leven gaat lopen.

 

Wil je op de hoogte Blijven via mail? Schrijf je dan hieronder in!

 

of Volg onze offroad route op social media

High on life till we die !