Misschien heb je het al gemerkt of misschien nog niet maar we delen niet zoveel meer over ons tiny house. Het wordt tijd voor onze volgende stap. We hebben veel gedeeld over ons tiny house in filmpjes, blogs en onze visie. Maar het wordt tijd dat we de volgende stap gaan maken waarvoor we dit allemaal begonnen zijn. Daarom een blog met wat je de aankomende tijd van ons kan verwachten.

We willen ons meer gaan richten op het reizen. De vrijheid van minder kosten te hebben heeft ons altijd getriggerd om te gaan doen wat we wilden gaan doen. En daarom wordt het tijd dat dit ook op onze socials en website meer te zien gaat zijn. We nemen afscheid van het delen over ons tiny house daarvoor. We gaan aankomende tijd meer delen over hoe we onze reizen voorbereiden, de reis zelf is straks natuurlijk weer op Polarsteps te volgen (nog minder dan 100 dagen voordat we op reis gaan). We gaan dit jaar 5 weken naar Scandinavië.

Voor het eerst in ons leven kunnen we meer dan een maand op reis. Wat voor ons dus heel veel luxe is. Eind van het jaar is een groot deel van onze lening betaald die we voor ons tiny house moesten nemen omdat dingen net even anders liepen dan gepland. Daarna kunnen we eigenlijk gaan en staan waar we willen wat reizen betreft.

Daarom leek het ons ook leuk eens te vertellen hoe wij dat zien dat reizen. Want wij krijgen vaak de vraag: “Oh gaan jullie op wereldreis?” Nee, dat gaan we niet. We willen regelmatig 2 a 3 maanden weg, dan weer terug komen voor 1 a 2 maanden en dan weer op reis. Hoe dat precies uit gaat pakken weten we nog niet omdat we nu nog de focus houden op het afbetalen van de lening, maar we bouwen daar dus wel aan.

We hebben met het bouwen van het tiny house al heel erg rekening mee gehouden dat we spullen dubbel kunnen gebruiken dus ons tiny house zal nagenoeg leeg zijn als we op reis zijn omdat we de halve keuken meenemen, de kledingkast zo goed als leeg is enz. Alles is nu gemaakt op het reizende leven. Daarom ga je daar nu ook veel meer van zien in hetgene wat we gaan delen.

Als je ons volgde voor ons tiny house, bedankt dat je er was en dat je vragen stelde! Bedankt voor al jullie likes en bedankt voor het delen. Wil je ons reisavontuur blijven volgen dan ben je van harte welkom om te blijven. Kom maar op met dat reizende leven!

Ons in je mailBox ontvangen en niks missen?

Schrijf je dan hier in

 

of Volg onze offroad route op social media