We zijn afgelopen periode best druk geweest. Daarom hier antwoord hoe het gaat met Bram en Melanie. We waren genoodzaakt om prioriteiten te stellen. Melanie moet nu ook wat beter keuzes maken, dus dat maakte het ook niet makkelijk. Het gaat trouwens aardig goed met haar. Ze doet het goed op de prednison en is weer lekker aan het werk. De medicijnen die het naast de prednison moesten gaan overnemen deden te weinig, dus nieuwe procedure met nieuwe medicijnen. Voorlopig zal ze nog regelmatig contact hebben met haar arts om de medicijnen af te stemmen. Eerst zorgen dat de ontsteking rustig wordt en dan kunnen we verder kijken. Wel is Melanie wat sneller moe dan normaal dus ontspanning is wel heel erg belangrijk.

Na onze vakantie was het eigenlijk een beetje een rollercoaster, maar nu is de rust weer weder gekeerd. Na de vakantie voelde we ons al heel snel verveeld in ons huis. Ook Kay was een paar dagen chagrijnig. Je zou het niet zeggen met zo’n hoge energie hond, maar ook Kay kan chagrijnig zijn haha. Zelf waren we ook niet meer happy daarom hebben we het volgende besloten. We hebben een caravan van iemand over kunnen nemen met een grote voortent, daarin zullen we nu regelmatig te vinden zijn op de camping waar we later met ons Tiny House komen te staan. We staan maar een dorpje verder in Winssen, namelijk camping De Muk. Wij zijn er helemaal happy mee, wil je er ook een keertje staan, dit is hun website: http://www.campingdemuk.nl/.

 

 

Alles verplaatsen was niet makkelijk, want de ruimte is natuurlijk een stuk kleiner. Maar het is allemaal gelukt, straks is het Tiny House gewoon een upgrade 😉 en ja koken gaat nu gewoon niet samen haha, taken verdelen dus 😉 Bram kookt, Melanie schrijft. Goede verdeling toch??

Maar Bram en Melanie wat gebeurd er dan met jullie huis? Is die verkocht? Nee, die is nog niet verkocht. Maar hij blijft wel gewoon te koop staan. In dit geval kiezen wij voor onze vrijheid en geluksgevoel en wilde we toch al blijven genieten van een natuurlijke omgeving.

Een vraag die we de laatste dagen ook veel hebben gekregen is wanneer starten jullie nou met de bouw van het Tiny House? Ook daar zijn we mee bezig geweest omdat we deze stappen nu allemaal gemaakt hebben. We gaan in januari 2018 starten met de bouw. Eigenlijk wilde we wat eerder beginnen, maar om heel eerlijk te zijn lukte dat financieel gewoon niet. En de tussenstap naar regelmatig in een caravan zitten geeft ons al zoveel geluk dat we het niet erg vinden om het wat uit te stellen. In het voorjaar is ons Tiny House dan klaar 😀 een mooi vooruitzicht voor het nieuwe jaar. Hier een moodboard met hoe het er ongeveer uit komt te zien.

We hebben nog een hoop film-materiaal van onze reis in Andorra en Spanje die moeten ook nog verwerkt worden, daar zullen we de komende tijd weer wat meer tijd voor hebben. En we zullen daarna alle definitieve spullen gaan uitzoeken voor ons Tiny House. Er zal regelmatig een blog komen met bijvoorbeeld welke kachel we willen, welke vloer, welke keuken en waarom. Dus nog genoeg te doen, maar super om nu echt al onze droom te kunnen leven!

Blijf ons volgen op onze social media voor alle updates en dank voor alle leuke reacties iedere keer!

 

Wil je op de hoogte Blijven via mail? Schrijf je dan hieronder in!

 

of Volg onze offroad route op social media

High on life till we die !