ONS TINY HOUSE

Klein wonen, groot leven!

Onze lijfspreuk is niet voor niks minimaliseren om te maximaliseren geworden. Wij leven in een tiny house op 25 vierkante meter als we in Nederland zijn. Op reis woonden we eigenlijk ook klein in onze 4×4, dat gaf ons de reden om in Nederland ook een kleinere thuisbasis te houden. Daarom verkochten we ons huis en bouwden we een tiny house. Doordat we minder kosten hebben en geen hypotheek, kunnen we veel meer geld uitgeven aan reizen.

 

We krijgen regelmatig reacties terug op ons ebook zoals: “Wauw wat een mooi ebook Bram en Melanie! Ik ga jullie website delen met vrienden die hier ook iets aan hebben. Het heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik echt wil in mijn reisleven. Dank je wel!”

Foto’s van ons tiny house

Wil je weten hoe wij van koophuis naar tiny house zijn gegaan?

Klein wonen, hoe gaat dat?

Omdat Tiny Houses een behoorlijk hot topic zijn tegenwoordig hebben we veel vragen gekregen over hoe wij nou precies wonen. Daarom hebben we daar filmpjes over gemaakt. Momenteel maken we geen nieuwe filmpjes meer over ons Tiny House. We richten ons compleet op ons reizende leven en daarmee anderen te inspireren en te helpen.

Wil jij ook in een tiny house wonen in Ewijk (Beuningen)? Neem dan contact met ons op, we zijn aan het kijken naar haalbaarheid voor een eco tiny house buurt. De gemeente staat daar zeer positief tegenover. De realisatie zal pas 2022/2023 worden, maar daardoor kun je met je nieuwe buurtgenoten de buurt vormgeven zoals de groep dat wil. Stuur ons even een berichtje voor meer informatie. Zet in de titel van je bericht even Tiny Ecowijk 🙂

Ons in je mailBox ontvangen en niks missen?

Schrijf je dan hier in

 

of Volg onze offroad route op social media