ONS TINY HOUSE

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een klein huisje bedoeld voor permanente bewoning. Anders als een recreatie woning dus. Meestal is een tiny house milieubewust en duurzaam. Soms zelfs met hergebruikte materialen. Voor ons is een tiny house belangrijk om minimalistisch te leven qua spullen en meer buiten te leven. Doordat we minder kosten hebben van nutsbedrijven en geen hypotheek kunnen we veel meer geld uitgeven aan andere dingen die wij belangrijk vinden zoals reizen met onze 4x4!

 

Van koophuis naar tiny house

Om onze droom van het reizen waar te kunnen maken hebben we veel keuzes moeten maken. Het begon allemaal in december 2016. In december blikken wij terug op het jaar en vragen we ons af of we alles nog leuk vinden wat we doen. Dat bleek niet zo te zijn, want beide wilde we meer ervaringen, meer reizen, meer leefgenot en minder werken voor alle kosten die we hadden. In de januari daarna hebben we ons huis te koop gezet. Ondertussen hebben we ons verdiept in de tiny house beweging en hebben we iemand gevonden die ons tiny house kan bouwen. Na een paar keer aanpassingen te maken op de bouwtekening wilde we door! Maar helaas was het huis nog niet verkocht. In december 2017 is het uiteindelijk zo ver, we kunnen definitief de handtekening zetten en iemand anders happy maken met ons koophuis. Nu zijn we aan het bouwen aan ons tiny house. Het grootste gedeelte wordt voor ons gedaan, wij mogen de leuke dingen doen. Zoals de keuken uitzoeken en er een thuisplekje van maken. Op ons youtube kanaal houden we allemaal filmpjes bij. Hieronder de verschillende categorieën. Veel kijk plezier! En heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht!

De VoorBereiding

Het Bouwen

foto’s van ons tiny house

Deze foto’s kun je gebruiken voor je website. Je kunt ze downloaden en opslaan. Laat je ons weten waar je de foto’s hebt gebruikt dan kunnen we de kracht van elkaars community gebruiken.

Inspiratie gehaald uit ons Tiny House?

Wil je meer tiny house foto’s of misschien wel reisfoto’s, kijk dan in onze beeldbank voor de opties.

Tiny House living!

Hoe is het om in een Tiny House te wonen? En hoe doen we dat in de winter? Wat voor verwarming hebben jullie? Lopen we ergens tegenaan of missen we toch ons koophuis? Iedere vraag die je hebt, stuur het ons in een mail naar vraag@offroaddog.nl of ga naar onze contactpagina. Wie weet behandelen we volgende keer jouw vraag!

Volg onze offroad route waar je wil

High on life till we die !