Yes, 25 maart. Een dag waar we beide echt naar uitkeken. Het was zo ver, onze auto wordt door ons zelf van stickers voorzien en Tonnie van CarFilm beplakt de ramen met glasfilm. Check snel het resultaat!
Om 9:00 afgesproken bij Melanie’s werk. Haar baas heeft een ruime plek om de auto te kunnen plakken, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Eerst even bespreken welke kleuren we precies wilde hebben. Het advies van Tonnie opgevolgd, achter het donkerste en de achterportieren een tintje lichter. Aan de gang dan maar.
Ondertussen plakken wij zelf de stickers op de auto. Regelmatig stoppen wij zelf even en kijken wij aandachtig naar het werk van Tonnie. Wat een vakman is dat toch. Allemaal handige foefjes om de glasfilm er maar strak op te krijgen. Want we kennen allemaal wel die auto’s met beplakte ruiten vol met bubbels en strepen.
Rond een uur of twee ’s middags zijn we klaar. Helemaal blij en stuiterend rond de auto bedanken we Tonnie uitgebreid. Verliefd op de auto snel naar huis om foto’s en filmpjes te maken. Zie hier het eindresultaat.
En check nog even de voordelen van glasfilm, minstens zo belangrijk!
Wil jij ook van die mooi geplakte ramen, dat kan! Je kunt via onze website gebruik maken van de diensten van CarFilm. Je krijgt dan ook nog eens een leuke verrassing!

Volg ons op social media

High on life till we die !